Продукти:
10 с.л. кисело мляко
10 с.л. захар
6 с. л. олио
10 с. л. брашно
2 ч. л. хл. сода
1/2 ч. чаша смлени орехи
пудра захар
Приготовление:
В намазана тавичка се изсипва половината от сместа. Пече се до порозовяване. Изважда се и се намазва с конфитюра, а отгоре се изсипва останалата част от тестото, поръсват се със смлени орехи. Връща се във фурната и се допича. След като е готов се поръсва обилно с пудра захар и се реже на парченца.
четвъртък, 14 януари 2010 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
2 коментара:
Харесвам този сладкиш,
подсети ме -
отдвна не съм го приготвяла.
Благодаря ти,
и за удоволствието да разгледам чудесния ти блог.
Поздрав, Диана
Благодаря, Диди радвам се че блога ти е харесал.
Публикуване на коментар