Продукти:
6 яйца
3 чаени чаши захар
1 чаена чаша брашно
1 бакпулвер
1 п. масло
1 чаена чаша пр. мляко
3 суп. л. какао
Приготвяне:
Трите яйца , трите жълтъка 1 ч.ч. захар и 1 ч.ч. брашно се разбиват. Изсипват се в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Пече се в умерена фурна. След изпичането се оставя да изстине и се залива с топла заливка приготвена от прясното мляко, маслото, какаото и
1 ч.ч захар. Отделно разбиваме 3 белтъка и 1 ч.ч. захар на целувчен крем. С него покриваме изстиналия сладкиш. Набождаме с вилица и слагаме във фурната да се изсуши.
0 коментара:
Публикуване на коментар