вторник, 25 август 2009 г.

Чехълчета

Продукти:

2 пак. Крема сирене
1 малка кутия маргарин
1 жълтък
3 белтъка
1 ч. чаша захар
ванилия

Приготвяне:
Разбиват се добре маргарина и сиренето "Крема" и единия жълтък, постепенно прибавяме брашното. Измесваме тесто , което се разделя на 6 топки. Всяка топка се разточва на кора и се маже с 1/6 от разбитите със захарта и ванилията белтъци. Завива се на руло и се реже на парчета не по дебели от 0,5 см. Получените чехълчета се нареждат в намазана с масло тавичка/може и върху хартия за печене/така, че белтъка да остава отгоре. Пекат се в умерено слаба фурна.

0 коментара:

Публикуване на коментар